torek, 23. junij 2009

FIJI TV


No, nekateri srecnezi ste nekaj dni prejemalo brezplacno Fiji TV novice, direkt vroce izpod palm...
Tule posiljam povzetek in najbolj zabavne povratne komentarje:)

in tokrat vse skupaj v besedi in SLIKI!!




12.6.2009





Novice na Fiji Tv: rugby tekma na plazi, tesna zmaga levih. Na otoku posebna gostja, filmska mojstrica licenja. Prebivalci otoka prevzeli plemenske navade in porabili celotno zalogo palmovih listov za kostume. Vreme Klasika. V kolikor ne zelite vec prejemati novic, posljite odjavni sms na ta telefon. Upamo seveda, da se to ne bo zgodilo. Uredniski team Fiji TV.



















13.6.2009


Dnevne novice na Fiji TV: jesensko dezevje zajelo celo drzavo. otok Robinzon dozivel naval novih migrantov. Odkriti novi pevski talenti. Bodoca filmska zvezda iz Bostona na skrivnem dopustu na otoku. Polinezijski plesalci skoraz zazgali otok ob plesu ognja. Ce se vreme ne umiri, lahko pricakujemo poplave. Zvezde na nebu strajkajo.Ostanite se naprej z nami. Vas Fiji TV team.







Komentar ene od poslusalk: Majci, kaksne substance vi konzumirate poleg snemanja in porocanja??? : mate kak prenos v zivo??







14.6.2009


Dnevne novice na Fiji TV: Fijijci skoraj zaceli s peticijo za selitev v Slovenijo, ker je vreme lepse kot tu. Sonce v popoldnevu ustavilo peticijo, Fijijci srecni. Slovenka zmagala v tekmovanju z rakci na pesku. Nocni bush walk preziveli vsi vpleteni. Jutri se novinarska ekipa seli na nov otok. Ostanite se naprej z nami. Vas Fiji Team TV.








Komentar ene od poslusalk: Bravo Fiji Team. V Slo se sponzorji kar cufajo, kdo bi bil ekskluzivni sponzor Slovenke, ki tekmuje v hitrostnem dirkanju z rakc po plazi. Trenutno najbolje kaze telekomu. . Ja brezveze da je zopet sonce. Pa tako malo je manjkalo, da bi lahko oblekla budnico in dazupasende hlace:) (to je komentar sopotnice, ki me je spremlajal na hladne ledenike... jaz sem kupila bundo in hlace, da me ne bo zeblo, he he)






15.6.2009

Dnevne novice na Fiji TV: vreme odlicno. Bosco, lokalni posebnez poskrbel za zanimivo popoldne. Zal je to vse za danes. Glavna novinarka zgubljena v vrtincu angleskih pivskih pesmic z anglesko mladino. Vec jutri. Fiji time nam prihaja v kri. Ostanite se naprej z nami. Vas Fiji Team TV.




16.6.2009


Najprej opravicilo za rahlo zamudo novic. Fiji time. Vreme odlicno. Raziskovalna ekipa danes obiskala tri otoke in snorkling laguno. Na Castaway otoku zaman cakali Toma Hanska. Bivsi kapetan jahte Toma cruisa zdaj naokol prevaza milijonarja, ki je obogatel z logistiko. Odkrita najlepsa plaza na jugozahodnih otockih. In se nepotrjene govorice - lastniki Fiji Tv baje prodajajo firmo. isce se kupec. Licitacija bo to nedeljo. Ostanite se naprej z nami. Vas Fiji Team TV.




komentar enega od poslusalcev:

Hvala Fiji teamu za izcrpne novice, ki so bile zelo zanimmive! Upam, da ste lepote tudi pofotkali?! drugace je rtvslo zainteresirana za odkup tako odlicne porocevalske ekipe! javite kdaj se bo licitacija odvijala, da bomo lahka ponudili najboljso ceno.




17.6.2009


Dnevne novice na Fiji Tv - vreme klasika. Novinarji danes merili dolzino minute na plazi. Jutri sledi spremljanje rugby tekme Fiji - New Zealand. Pa se novica dneva - odpiramo licitacijo za Fiji Tv, ker je ideja o prodaji vzbudila veliko zanimanje v Evropi. Zbiramo torej kupca. Posljite svojo ponudbo, zmagala bo najbolj kreativna ponudba in ne kdo da vec!. Bodoci lastnik se naj preseli na Fiji. Ostanite se naprej z nami. Vas Fiji Team TV.




18.6.2009


Dnevne novice na Fiji Tv - vreme oblacno. Novinarji danes sli na voznjo do tekme rugby med Fijijci in New Zealand black ass. Fijijci popusili na celi crti. 17 proti 46. Navijaska ekipa osvajala z naglavnim okrasjem i zastavo. smo bili po zaresni Fiji Tv v porocilih. Smo zvezde v Nandiju. Pot nazaj bila po razburkanem nocnem morju, ampak captain Sam raztura. Licitacija se nadaljuje! Posljite svoje ponudbe! Za zdaj vodi ponudba zaboj piva. Kje je vasa kreativnosti??


komentar ene od poslusalk:
skoda za rugby. Mi se kuhamo, jutr bo 33, v sobot pa 15 - noro. Ne morem verjet, da je gajba piva najboljs ponudba....


19.6.2009
Dnevne novice na Fiji Tv - vreme dezevno drugi dan zapored. Novinarji strajkajo do naslednjega soncnega dneva. Licitacija se nadaljuje, posljite ponudbe. Jutri posljemo listo predlogov, glasovali boste vi!




20.6.2009
Dober dan vam zeli Fiji TV. Novinarji se vedno na strajku. Vreme zaenkdrek. Hvala mednarodnemu dopissniku za vremensko napoved. Posiljamo seznam predlogov za licitacijo. Posljite svoje glasove za dva najbolj odbita predloga. Jutri javimo kdo je zmagal za pravico do odkup Fiji Tv. Predlogi so ostevilceni:

1. Gajba piva
2. 300 eur
3. psihoterapija s coachingom
4. domace kosilo s strudlom
5. en velik in en mali deznik, Fuji film, Tv limonada in pregibna slamca
6. en teden zastonj gumenjak, ki rahlo pusca


Veselimo se vasih glasov!!!


21.6.2009

Dober dan vam zeli Fiji Tv. Novinarji se vedno na strajku, ker so se razvadili. vreme sicer bolje, ker smo plesali ples za sonce. Pot na glavni otok vzbudila naval adrenalina v majhni leseni ladjici po razburkanem morju. Na licitaciji izenaceno vodita predloga 5 in 6. Nekateri se niste glasovali, casa imate se 5 ur. Cena sms je tolk kot je redna cena vasega mobilnega operaterja. Vas Fiji TV!

(komentar enega od poslusalcev)

Skoda da Fiji Tv koncuje oddajanje.S TOP. mi bi se KLICAJSTOP. pri nas aljaska radio: STOP. 15 stopinj STOP se veselimo TV kenguru STOP


22.6.2009
Dober dan vam zeli Fiji Tv. javljamo rezultate licitacije. Ker nismo prejeli dodatnih glasov, sta predloga 5 injn 6 izenacena. Nas predlog je, da lastnika predlogov prevzameta skupno lastnistvo Fiji TV. Lastnik predloga st 5. ima izkusnje v medijih plus managerske izkusnje. Lastnica predloga stevilka 6 ima v sebi raziskovalni duh, zeljo po potovanjih, interes za alternativno medicino in obredih, in dovolj energije za vse norosti na Fijiju. Plus gumenjak vam bo prav prisel. Prosim ce sporocita, ce sta za to idejo. Vas Fiji TV.
23.6.2009
Dober dan vam zeli Fiji TV. Zadnje javljanje od stare ekipe. Fiji TV uspesno prodan novima lastnikoma. Stara ekipa je ze na Novi zelandiji, jutri potuje naprej v Avstralijo. Zaradi dobre gledanosti dobili ponudbo da nadaljujemo kariero na Kenguru TV. Se vam javimo, ko raziscemo teren. lepo vas pozdravlja!!! Vas FIJI TV!






1 komentar:

Borut pravi ...

SMEH...sem bil eden izmed tistih srečnežev, ki sem dnevno na svoj mobilnik prejemal te novice Fiji tv-ja....noro mi je že bilo, ko sem samo bral sms, kaj da bi si lahko še to predstavljal kako je vse to izgledalo! Nekaj slik mi prikaže dejansko stanje!!! Murka faca si in Fiji tv ideja, RES SUPER! Čestitam pa tudi novima lastnikoma, ki sta ponudila naboljši predlog...meni je ta gumenjak najbolj "odfukan" predlog...hehe...
Lpb:)
P.S.: Kdaj lahko pričajujemo novice iz Kenguru TV???